Hetaste accessoarerna år 2020

Nu är sommaren på intågande och det är dags att ta tag i garderoben. Modet för i år handlar om en klassisk comeback av 60-talet, färgglada mönster som för tankarna till en tropisk ö i medelhavet och den ljuslila färgen som påminner om sommarens syrener.

Klä dig med stil och din självkänsla kommer att nå nya nivåer. Självklart ska du alltid klä dig precis så som du vill men du kan alltid hämta inspiration från årets trender.

60-talet är tillbaka

modeNu är 60-talet med sina klassiska mönster och färger tillbaka. Använd snygga maxiklänningar i ett härligt mönster som du matchar med några snygga halsband. Även västen har gjort en comeback för i år.

”Med skräckblandad förtjusning gör västen en triumferande comeback 2020 och spås bli en av vårens absolut hetaste trender” Enligt ELLE.

Bär den löst hängande över en skjorta eller varför inte till en cool T-shirt.

Tropiska influenser med färger som sprider glädje

Satsa på heta färger som kommer direkt från paradiset. Gult, orange, grönt och lila i starka nyanser är tokhett. Gärna flera färger i mönster som du matchar med härliga stora smycken som sticker ut. Köp gärna hotpants i snygga semesterfärger. Bär dem med en snygg kavaj till för att få en modern look.

Skinn är inne

Ett par snygga skinnbyxor är ett måste i garderoben. Du kan använda byxorna både till fest och vardag och kan matcha med i princip vad som helst. Både svarta och bruna går bra, du väljer själv vilka som passar dig.

Syren som andas sommar

Sista trenden för i år är färgen ljuslila som för tankarna till en härlig syrenbuske. Använd fina fluffiga kjolar eller snygga toppar i ljuslila som du matchar med kläder i vitt.