Lyxa till din Göteborgsvistelse

Unna dig en shoppingresa till trevliga Göteborg! Här finns det massor att både se och göra. Varför dessutom inte sätta lite extra guldkant på vistelsen med ett skönt hotellboende?

Det är alltid trevligt att besöka Göteborg och det är något som gäller alla årstider. Göteborg är en lagom stor stad att strosa omkring i, samtidigt som det finns ett stort utbud av restauranger, butiker och bekväma hotell. Här har du med andra ord en bra bas för den perfekta shoppingresan med familjen eller med dina vänner!

Välj rätt hotell

Happy,Man,In,Pool,With,Panoramic,WindowsDet saknas verkligen inte alternativ i Göteborg vad gäller boende. Handen på hjärtat, vore det inte skönt med ett hotell som har det där lilla extra för att ge en utökad känsla av vardagslyx? Hotellkedjan Elite har två centralt belägna hotell i Göteborg, där du når många av stadens attraktioner till fots eller med kort resa via spårvagn. På Park Avenue kan du dessutom njuta av ett dopp i deras pool, något som är mycket välkommet efter en dags shopping och nöjen. Elites hotell är överhuvudtaget mycket bekväma med allt det du behöver för en skön och bekväm vistelse.

Ladda batterierna

Efter en härlig frukostbuffé är du redo att ta dig an allt det som Göteborg har att erbjuda. Varför inte börja med att strosa längs med avenyn upp mot Kungsportsplatsen, för att sedan ta Fredsgatan ned till populära shoppinggallerian Nordstan. När du börjar känna dig trött i fötterna har du mängder av caféer att välja bland, där du kan unna dig ett gott bakverk och en värmande kopp kaffe. Eller också tar du en lätt lunch bestående av en fräsch sallad på exempelvis café Brogyllen, för att sedan inta en riktigt god middag på någon av alla de restauranger som finns i staden.

Njut av tillvaron på en shoppingtur till Göteborg!