Inred sovrummet med kvalitet

Drömmer du om ett lyxigt sovrum med frasiga sängkläder och en lugn atmosfär? Då ska du blicka mot Nolhaga hem och deras flaggskeppsbutik på nätet. Där får du nämligen både kvalitet och vacker inredning.

Nolhaga hem är en butik som med anor från 1700-talet. Du kan med andra ord räkna med att de kan sin sak. De har allt från sängkläder i vackert linne till lakan i lyxig satin. Surfa in här https://www.nolhagahem.se/sv/articles/46/paslakan-satin för att hitta satinpåslakan i flera olika färger.

Därför ska du satsa på kvalitet till sovrummet

Rätt materialval är mycket viktigt när det gäller sovrummet. Så här säger Isabelle Sjövall, som är neurodesigner

”Mjuka, taktila material med lite tyngd, som tyngdfiltar och tyngdtäcken, aktiverar kroppens naturliga frisättning av hormonet oxytocin, vilket hjälper till att lättare slappna av.”

Det är med andra ord viktigare än du tror att satsa på rätt material i sovrummet och hos Nolhaga hem hittar du just det. Det kan också vara bra att tänka på att inte inreda sovrummet med för mycket distraktioner. Skippa därför TV:n, bokhyllan full med böcker och datorn. Låt istället rummet få bli en lugn miljö där du kan slappna av. Välj också gärna att inreda med färger som du känner harmoni av.

Sovrummet är en del av inredningen

För inte så många år sedan var sovrummet en högst privat plats, men nu ser det annorlunda ut. När du har gäster vill de gärna öppna dörren till ditt sovrum för att se hur du har det. Då är det förstås kul att ha ett vackert inrett sådant. Alla detaljer du behöver för att fixa det hittar du hos Nolhaga hem.