Så bär du smycketrenderna 2022

Att bära smycken är alltid en bra idé. Smycken kan lyfta vilken look som helst. För att få tips kring hur du ska bära dina smycken och vara lite extra snygg kan du låta dig inspireras av smycketrenderna 2022.

Varje år kommer det nya härliga smyckestrender att inspireras av. En stor trend 2022 är ringar. Att smycka dina händer med fina ringar i olika former är helt rätt. Var kreativ och lek med olika ringar. Matcha gärna ringarna med ett halsband eller armband. En annan trend är pärlor i olika konstellationer. Pärlor är en sann klassiker tillsammans med guldsmycken. För att vara riktigt trendig kan du matcha pärlor på ett klassiskt vis med armband, halsband och örhängen. Guldsmycken är precis som pärlor en klassiker som har blivit lite extra trendig det här året. Tänk på att vårda och putsa dina guld- och pärlsmycken för att de ska hålla länge.

Magkedja på stranden är helt rätt 2022

Smycken är perfekt att använda för att ge din look det där lilla extra. I år är det trendigt att verkligen leka med smycken och ta ut svängarna. Kroppskedjan som var populär på 00-talet har kommit tillbaka som en stor trend detta år. Du kan bära en magkedja på stranden eller under ett transparent plagg. Armringen är också ett smycke som inte har synts på länge, men som nu gör en storstilad comeback. Att bära en armring är ett snyggt sätt att lägga extra fokus på armarna. Chokerhalsbandet är ett coolt halsband som du måste bära om du vill vara riktigt trendig. Bär det till en snygg klänning när du ska på sommarens fester och tillställningar.

Satsa på ett statmentsmycke

Ett smycke som verkligen kan göra avtryck är ett statementsmycke. Ett sådant smycke har en given plats i alla smyckeskrin. Du kan ha stora örhängen, ett stort armband eller en ring, bara det drar blickarna till sig. När det gäller smycken är det bra att undvika att bära för många stora smycken samtidigt.