Så startar du en pop-up-butik enkelt

Att starta en pop-up är ett bra sätt att testa din marknad. Med enkla lån behöver det inte vara särskilt krångligt. Det krävs även bra planering för att det ska bli lyckat.

Konceptet med pop-up-butiker är glödhett. Det är en sorts temporär butik som gör det möjligt för dig att under en kortare period träffa dina kunder. Det är ett mycket bra sätt att testa marknaden och se hur kunderna tar emot ditt varumärke och produkt. För att ha råd med hyra kan det ibland krävas ett lån. Här kan du läsa mer om hur du snabbt och enkelt kommer igång med din pop-up.

Ta lån utan krångel

En pop-up kan hålla öppet i alltifrån några timmar till flera månader. Det beror på var och när du planerar att öppna din temporära butik. Vissa väljer exempelvis att lansera en säsongsbaserad pop-up, exempelvis vid jul, och då handlar det oftast om 4-6 veckor. Oavsett hur länge din pop-up ska hålla öppet så behöver du betala hyran. Hos Brixo kan du snabbt och enkelt låna upp till 30 000 kronor. Det är mycket smidigt och du får utbetalningen redan samma dag som lånet beviljas. Ansökningen tar två minuter och du signerar med bank-id. Ingen kreditupplysning görs hos UC vilket många ser som en fördel.

För startups och små företag med liten eller ingen omsättning kan det här vara ett mycket bra val för att kunna betala hyran. För att beviljas lån från banken krävs det ofta en stabil ekonomi vilket många små och nystartade företag inte har. Den här typen av lån från Brixo passar dessutom alla typer av företagsformer samt privatpersoner som vill testa sin företagsidé.

Planera ordentligt för att utnyttja möjligheten

En pop-up är ett utmärkt tillfälle att testa saker som du i vanliga fall inte har möjlighet till. Kanske bedriver du din verksamhet online i vanliga fall och vill testa marknaden innan du öppnar en permanent butik? Oavsett vad syftet är med din pop-up gäller det att ta vara på chansen och prata med kunder, sprida kännedom om varumärket, dela ut marknadsföringsmaterial, arrangera tävlingar, samla in feedback från kunder, visa upp produkter och annat.